گرد و خاک تا چه زمانی مهمان تهران است؟ زنگ هشدار سالمندی جمعیت در چند استان کشور | سالمندی در حال زنانه شدن واژگونی پژو روی پل آزادی مشهد | گره ترافیکی در دو مسیر اصلی (۷ مهر ۱۴۰۴) + فیلم بیش از ۱۹۰ هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا نظارت و مدیریت ویژه بر وضعیت آب مشهد هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ایستاده در آتش روشنای شهرمان «بی‌تحرکی» تهدیدی جدی برای سلامت قلب بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی مهریه و نفقه در زندان‌های کشور بازسازی صحنه قتل پس از ۱۹۰ روز توسط متهم فراری | ماجرای قتل با ۹۰ ساچمه ماجرای روزی که ایران، مهم‌ترین فرماندهان نظامی‌اش را از دست داد حقوق و مزایای معلمان مدارس استثنایی افزایش می‌یابد؟ | تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز ناشنوا و کم‌شنوا در مدارس کشور بهمن چوبی اصل، جاسوس برجسته موساد در ایران اعدام شد (۷ مهر ۱۴۰۴)  رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: اسنپ‌بک تحریم جدیدی ندارد وزیر آموزش و پرورش: ساختار نظام آموزشی ما مربوط به ۵۰ سال گذشته است هاری درمان ندارد | پیشگیری تنها راه نجات است
سرخط خبرها

شرور سابقه‌دار نقره داغ شد | نزاع مسلحانه رنگ خون گرفت

  • کد خبر: ۱۲۱۳۷۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
شرور سابقه‌دار نقره داغ شد | نزاع مسلحانه رنگ خون گرفت
مأموران انتظامی مشهد در پی انجام دو عملیات، یکی از اشرار سابقه‌دار را با شلیک گلوله زمین‌گیر کرده و عاملان نزاع گروهی مسلحانه در حوالی این شهر را نیز دستگیر کردند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز - فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دو مأموریت ضربتی پلیس که روز گذشته اتفاق افتاد، بیان کرد: مرحله اول این عملیات از سوی ماموران کلانتری شهید باهنر مشهد به اجرا درآمد. در این مأموریت ضابطان قضایی در پی دریافت خبری مبنی بر ارتکاب چند فقره سرقت از سوی فردی شرور در محدود شرقی مشهد، بلافاصله وارد عمل شدند.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: مأموران دایره تجسس کلانتری شهید باهنر با به دست آوردن سرنخ‌هایی از متهم اصلی این پرونده رد او را گرفتند و مخفیگاهش را شناسایی کردند. مجریان قانون پس از دستیابی به این اطلاعات با اخذ مجوز قضایی عملیات دستگیری این فرد شرور را آغاز کردند و به سراغ وی رفتند.

این مقام ارشد انتظامی مشهد گفت: در این عملیات مأموران پلیس به محض ورود به مخفیگاه متهم با مقاومت او روبه‌رو شدند. این شرور خطرناک برای فرار از حلقه محاصر مأموران با چاقو به سمت پلیس حمله‌ور شد که در این میان سرتیم عملیات ضمن اخطار به این فرد با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح ابتدا چند تیر هوایی شلیک کرد. متهم، اما حاضر به همکاری با پلیس نبود و با چاقویی که در دست گرفته بود قصد زخمی کردن مأموران را داشت که در این لحظه سرتیم عملیات با شلیک تیر او را از ناحیه پا زخمی و زمین‌گیر کرد.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: متهم بلافاصله دستگیر و برای سیر مراحل درمانی از سوی عوامل اورژانس به صورت تحت‌الحفظ به بیمارستان منتقل شد. در تحقیقات بعدی این پرونده نیز مشخص شد که متهم دارای سوابق متعدد شرارت و سرقت است که تحقیقات از این فرد ادامه دارد.

۵ زخمی در نزاع مسلحانه

رئیس پلیس مشهد در ادامه به دومین عملیات عوامل انتظامی در نقطه دیگری در این شهر اشاره کرد و گفت: این عملیات در حالی از سوی پاسگاه سلطان‌آباد به اجرا درآمد که مأموران این مجموعه انتظامی در پی دریافت خبر درگیری مسلحانه در یکی از روستا‌های اطراف مشهد وارد عمل شدند.

سرهنگ نگهبان بیان کرد: مأموران انتظامی پاسگاه سلطان‌آباد به همراه عوامل یگان امداد و عملیات ویژه پلیس بلافاصله خود را به محل ارتکاب جرم رساندند. با حضور مأموران مشخص شد به علت اختلافات قبلی بین اهالی روستا درگیری گروهی رخ داده است که در این بین پنج نفر از طرفین دعوا هدف شلیک گلوله اسلحه شکاری قرار گرفتند و زخمی شد‌ند.
فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: مجریان قانون بلافاصله با جمع‌آوری مستندات کافی ۱۳‌متهم که از عوامل شرکت‌کننده در این نزاع بودند را شناسایی و دستگیر کردند. این افراد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->